#5 PEPCO HAUL + try on | LEDEN, ÚNOR

by - pátek, února 26, 2021

 Ahoj všichni.. ♥ co vám budu povídat, zase jsem se tu dlouho neozvala.. jsem zpět - opět. :D

 A rovnou s novým videem, protože jsem měla dlouhou pauzu i na YT, ale pokusím se přidávat častěji. ♥ Kdybyste se mě chtěli na cokoliv zeptat, neváhejte mi napsat do komentářů pod video. :)

Mějte krásný den! :)



You May Also Like

9 comments

  1. Ty dózy jsou perfektní, přesně takové mám v plánu si pořídit do bytu. Pepco je v tomhle skvělé, jejich kuchyňské doplňky se mi moc líbí! :) Super video Míšo! :))

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Miši,
    super veci si nakúpila, úplne naj ma dostali tie čierne šaty a stolná lampa :-)
    My máme všetky obchody zatvorené, okrem potravín, drogérie a lekární a ešte nám otvorili záhradkárske potreby, takže o podobných produktoch si môžem iba nechať zdať... ešte aj náplne do pera pre syna do školy musím objednávať cez net...
    Video sa mi páči, si prirodzená a na nič sa nehráš. Chýbal mi tam však Oli :-)))
    Krásny víkend, opatruj sa,
    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ty černé šaty jsou vážně nádherné :) s tím musím souhlasit. Jinak mimochodem už taky máme zase všechny tyhle prodejny zavřené :D :(

      Vymazat
  3. Je dobře, že jsi zpátky. Budu doufat, že brzy uvidím zase nový článek. Tento je super, video se ti moc povedlo ♥ Pepco je skvělá věc já tam taky moc ráda nakupuji :)

    OdpovědětVymazat
  4. Skoda ze je zase zavreno, ten tac odkladam uz par mesicu, ze si koupim, tak snad ho budou jeste mit. Jinak hezky vlog! Mej se krasne!

    OdpovědětVymazat