MŮJ PRVNÍ VLOG

by - úterý, června 16, 2020

Ahoj! Všechny vás tady zase zdravím po delší době.. :)

Jak se všichni máte? Doufám, že dobře! :) Já jsem dnes přišla na blog s mým prvním vlogem, protože už delší dobu jsem chtěla zkusit něco natočit a tak jsem se o víkendu odhodlala..

Pokud se na video podíváte, budu ráda za komentář co vylepšit, co změnit a tak dále! Přijímám i kritiku, ale pouze tu konstruktivní :-)

Budu se těšit na vaše ohlasy a mějte se moc krásně!



You May Also Like

6 comments

  1. Obdivuji tě, já bych se do vlogů nikdy nepustila, jsem ráda, že zvládnu vše nasdílet z blogu :-D raději se ze všeho vypíšu. Líbí se mi, že si na nic nehraješ, přiznáš se, že nevíš kam koukat i když by bylo lepší koukat jenom na foťák a dát si ho na pevný podstavec, aby se to netřáslo :-) ale věřím, že to vychytáš. Hudba hraje docela hlasitě, ale to je i u jiných youtuberů, nerozumím tomu a nevím, zda to jde poladit. Máš moc příjemný hlas a na tu tvoji čivavku bych mohla koukat pořád :-) jen tak dál a pokračuj!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, mockrát děkuji za hezký a upřímný komentář! Moc si toho vážím.♥️ S tou hudbou pořád tak nějak bojuju, abych řekla pravdu 🤣 ale už jsem na to asi trochu přišla 😄😍 a ještě jednou moc děkuji!

      Vymazat
  2. Náhodou jsi super, že jsi začala natáčet. Já bych taky chtěla, ale po jedný kyberšikaně se mi do toho nechce :D. Ale super. Jen pozor na hlasitou hudbu, když mluvíš, to je otravný :D. Ale jinak super náhodou.

    Ten velkej pesan Oskar je moc krásnej. Malej taky, ale jsem spíš na větší pejsky :D.

    Jinak věřím, že se do budoucna videa budou zlepšovat. Hlavní je, že tě to baví :)!

    Verča ze Ztracena v Praze | Poizolační nákupy - Zara, Stradivarius. Co jsem si pořídila? | NEW IN

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, opravdu? 😄😍 To mě moc potěšilo. Tak to mě mrzí, ale člověk za zkoušku nic nedá a třeba by to bylo fajn! Teda kdyby se ti do toho chtělo 😊 hudba noo, pořád to nějak ladim 😄 a jinak Oskar moc děkuje! 😄😊

      Vymazat
    2. Jojo, je to super. A časem se to bude čím dál lepší. Jsi sympatická, tak proč nepokračovat❤. No hele, to byla rovnou šikana na youtube :D. Takže proto se mi do toho znova nechce :D... Navíc si na to přijdu už stará 😅.

      Vymazat
    3. Moc děkuji! Jsi hodná ♥️ to mě mrzí, lidi na YT si nevidí do pusy 🙈 a hlavně si myslím, že člověk nikdy není na nic starý 🤣

      Vymazat