My engagement ring

by - pondělí, listopadu 20, 2023

Už je to přes dva měsíce a já se z toho už dostatečně vzpamatovala, takže ano, teď už mi to dochází. Bude svatba! :D Budu nevěsta!
Co jsem vám ale chtěla říct, je to, že svatbu nejspíše nestihneme do roka a do dne. Což nám ale vůbec nevadí, naopak si v klidu vychutnáme všechno to plánování a vymýšlení, než hektické zařizování, abysme to všechno stihli. Rozhodně není kam spěchat a chceme si užít to období, kdy jsme snoubenci.
Určitě se ale můžete těšit na články ohledně plánování a zařizování. <3 Pár věcí už máme jasné, co a jak bude, jen to ještě postupně zrealizovat. :)
A vlastně jsem vám ještě ani pořádně neukázala prstýnek. Vždycky se na něj podívám a musím se usmívat, jak krásný je. Stále na něj upozorňuji. :D



You May Also Like

16 comments

  1. Je krásný 💍! Těším se na články ohledně plánování svatby 🙂.

    OdpovědětVymazat
  2. Výběr se opravdu povedl :) Je to lepší neuspěchat a dělat podle svých představ, než nějak na rychlo :) Budu se těšit na inspiraci.

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  3. Svatba se určitě nemá uspěchat, hlavní je, abyste si to užili naplno! :) Prstýnek je nádherný a určitě ti dělá radost každým dnem! <3

    OdpovědětVymazat
  4. Hezký prstýnek. U nás se svatba plánovala loni a v první půlce roku (ženil se syn), tak budu ráda číst o plánování té tvé.

    OdpovědětVymazat
  5. Je krásný :)! Těším se na články z příprav :)

    OdpovědětVymazat
  6. Hlavně, ať si vše užijete a je podle vašich představ :). Moc pěkný prstýnek :).

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherný prstýnek :) Držím pěsti, ať se vám vše podaří tak, jak byste chtěli :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ten je nádherný !! :) už se těším na články !

    OdpovědětVymazat